Δελτίο τύπου Νίκης Νεοχωρούδας για τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς


 
                         Ωραιόκαστρο 8-6-2013


ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

     Στιγμές ευχάριστες, γιορτινές και οικογενειακές έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2012-2013 του αθλητικού συλλόγου της ΝΙΚΗΣ Νεοχωρούδας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7-6-2013 στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεοχωρούδας-Ωραιοκάστρου!
   Δεκάδες παιδιά, γονείς, αθλητές της ομάδας Basket και ποδοσφαίρου, χορευτές από τα τμήματα χορού και φίλοι της ΝΙΚΗΣ τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή και όλοι μαζί απολαύσαμε ένα αξέχαστο απόγευμα!
   Οι μικροί αθλητές μας μετά το καθιερωμένο παιχνίδι τους με τους μπαμπάδες, παρέλαβαν το μετάλλιό τους και δώρο ένα βιβλίο, χορηγία του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ (Αριστοτέλους-Θεσσαλονίκη) και της κ. Μαρίας Λιαποπούλου, υπεύθυνη του τμήματος marketing,τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ! Ακολούθησε μια πραγματική γιορτή με φαγητό, μουσική και ατέλειωτο παιχνίδι για παιδιά!
   Ευχαριστούμε τους χορηγούς της γιορτής!
   Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του συλλόγου μας
(Μεταξιώτης – BauLogisticsELVIALDOMOMAT – Γερμανός Ωραιοκάστρου – SEA SHELLHotel di TANIAGalaxy Art Hotel -  Eφημερίδα Τριάντα Ημέρες – Cyta ViozoisFibran – Αpallou – ΤramontoDMNVER PACKEl ninio – Σαμολαδάς – alba wc – Αθλητικά είδη ψάθα – Νorthbasket – Ηome Gas MACARTEXTRA PACK Rose Garden excellenttravelservicesBaby LifeCHALKIDISTOURS, όλους τους χορηγούς των ημερολογίων, τους ομιλητές (κ. Λέτσιου – κ. Νικολαϊδης – κ. Χατζηδήμος) των 2 ημερίδων μας καθώς και όλες τις τοπικές ενημερωτικές και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που μας φιλοξένησαν και μας στήριξαν όλη τη χρονιά 2012-2013!
   Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές μας,  στους προπονητές μας, σε όλους τους γονείς και φίλους που είναι δίπλα μας από την αρχή αυτής της προσπάθειάς!
    Η αθλητική χρονιά 2012-2013 έφτασε στο τέλος της με κλίμα φιλικό και οικογενειακό, κάτι το οποίο μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε δημιουργικά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας, τον Σεπτέμβριο του 2013!

       Τα μέλη και το Δ.Σ του Α.Π.Σ. ΝΙΚΗ Νεοχωρούδας – Ωραιοκάστρου
                                    σας εύχονται από καρδιάς

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!