“Η διασκέδαση είναι για όλους” διαδραστικό παιχνίδι ατόμων με αναπηρία με εθελοντές στις 15/12/2013 στο Ωραιόκαστρο [φώτο] [video]

Εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα άτομα με κινητικές δυσκολίες αλλά και εθελοντές, προετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί στο Ωραιόκαστρο και συγκεκριμένα στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο στις 15/12/2013.  Για τον λόγο αυτό ενημερώθηκε το δημοτικό συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση απο τους κ Ι. Γκέλση και Α. Κουλουριώτη (δείτε σχετικό βίντεο). Ήδη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τόσο στο Πανόραμα (δείτε σχετικά παρακάτω). όσο και στον Εύοσμο (http://www.avatonpress.gr/2013/10/blog-post_1450.html).


Με το σύνθημα "Η διασκέδαση είναι για όλους" υλοποιήθηκε η εκδήλωση Wheelchair in Motion γεμίζοντας θάρρος και δύναμη τους συμμετέχοντες την Κυριακή 19 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Πανοράματος. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί πρωτοβουλία του ομίλου εταιριών προϊόντων υγείας κι αποκατάστασης ΑLLMED, σε συνεργασία με την Battlefield Live Hellas και τη JP Productions, αρμόδια για την οργάνωση της παραγωγής. Το παιχνίδι δράσης Laser Tag ολοκληρώθηκε με πρωταγωνιστες τα άτομα με κινητικές δυσκολίες. Ατομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα μοιράστηκαν το παιχνίδι με εθελοντές και όσους παρευρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο, καταρρίπτοντας περιορισμούς και όρια. Η εκδήλωση ήταν αφιλοκερδής και το παιχνίδι απέκτησε κοινωνικές διαστάσεις προάγοντας τον εθελοντισμό και υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των ΑμεΑ στον αθλητισμό και τη ψυχαγωγία.









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!