Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου γιατί τους ζήτησε να χτυπήσουν εισιτήρια!


Θύμα ξυλοδαρμού από τρεις ¨λαθρεπιβάτες¨ καταγγέλλει ότι έπεσε 54χρονος οδηγός του ΟΑΣΘ, χθες, Tετάρτη, λίγο μετά τις 19.15 το βράδυ, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας.
Οι ¨λαθρεπιβάτες¨ αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με την υπόδειξη του οδηγού και τα πνεύματα «άναψαν» με αποτέλεσμα ο 54χρονος να δεχθεί επίθεση από τρεις άγνωστους άνδρες
Όπως υποστηρίζει ο 54χρονος, ζήτησε από τους τρεις άγνωστους άνδρες, που επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της γραμμής «72» (Α.Σ. ΙΚΕΑ - Νέα Μηχανιώνα) να ακυρώσουν εισιτήρια, αλλά αυτοί αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με την υπόδειξη. Τότε, τα πνεύματα «άναψαν», με αποτέλεσμα ο οδηγός- όπως ο ίδιος καταγγέλλει -να δεχθεί σωματική επίθεση από τους λαθρεπιβάτες, οι οποίοι αμέσως μετά κατέβηκαν από το λεωφορείο και εξαφανίστηκαν.

Ο 54χρονος πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ, όπως έγινε γνωστό, σήμερα αναμένεται να καταθέσει μήνυση για το περιστατικό.


Πηγή: protothema


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!