Συγχαρητήρια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την μουσική διάκριση των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου


Σύλλογος γονέων Κ κηδεμόνων 3ου γυμνασίου Ωραιοκάστρου

 Δ.Τ  8 –12 –2013 

Με μεγάλη μας χαρά μόλις προχθές ενημερωθήκαμε από το υπουργείο παιδείας και υγείας για το δεύτερο βραβείο τραγουδιού, ερμηνείας , στοίχων, μουσικής, που ζήτησε η αντικαρκινική εταιρεία στα πλαίσια  του αγώνα κατά του καπνίσματος. Ανάμεσα στα 400 περίπου σχολεία που διαγωνίστηκαν, αυτό είναι το σημαντικό και όχι η πρωτιά , ξεχώρισαν τραγούδια από τη Λέσβο το Ωραιόκαστρο, τη Πάτρα και την Αθήνα. 
Για εμάς τους γονείς που στεκόμαστε πάντα ένας υποστηρικτικός παράγοντας στο σχολείο και τα δυναμικό του, είναι τιμή και μας χαροποιεί η συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών, η προσπάθεια που γίνεται για δημιουργία και ανάδειξη δεξιοτήτων των παιδιών που θα είναι οι πολίτες του αύριο. Το τραγούδι, οι στίχοι του, η μουσική θα στολίσει για τις φετινές γιορτές το Ωραιόκαστρο μιας και το μήνυμα ζωής που δίνει αφορά όλους μας
Συγχαρητήρια στη σχολική κοινότητα, στη πενταμελή ομάδα  και σε όλους αυτούς που συμμετείχαν στο διαγωνισμό  .


Το Δ.Σ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                                      ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΔΑΚΗΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!