Πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου: Υπογράψτε εδώ στηρίζοντας την πρόταση αξιοποίησής του

Ο πολιτιστικός σύλλογος Καρατάσιου μας καλεί όλους αφού διαβάσουμε την πρόταση αξιοποίησης του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου, να ψηφίσουμε στηρίζοντας την προσπάθεια τους σε αυτό το λινκ   GOPETITION_ ΥΠΟΓΡΑΨΕ_ΕΔΩ
(στο σημείο με την ετικέτα  sign the petition)

Η πρόταση αξιοποίησης του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου που καταθέτει ο σύλλογος βασίζεται στην επανάχρηση των υφιστάμενων κτιρίων, στην εκμετάλλευση του υπάρχοντος οδικού δικτύου και την αναζωογόνηση του ελεύθερου χώρου. 

Κύριο μέλημά του συλλόγου αποτελεί η ευαισθητοποίηση του κοινού, μέσα από σχετικές δράσεις με την υποστήριξη εθελοντικών ομάδων. Η ενεργοποίηση του Καρατάσιου θα δημιουργήσει προοπτικές κινητικότητας σε ολόκληρη την πόλη με κέντρο την περιοχή του πάρκου με μεγάλη εισροή επισκεπτών καθώς προτείνονται σημαντικές και ποικίλες χρήσεις γι' αυτό.

Θυμίζουμε ότι η πλήρης πρόταση υπάρχει σε προηγούμενη ανάρτησή μας  http://www.avatonpress.gr/2013/12/blog-post_1710.html


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!