Ωραιόκαστρο: Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την δημ. παράταξη "Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Πρόταση"




Ωραιόκαστρο 11 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου

Ο Αμπεριάδης Αμπέριος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση !

Φίλες Συνδημότισσες, Φίλοι Συνδημότες.

Όλοι πλέον έχουμε διαπιστώσει ότι με ευχολόγια δεν γίνονται τα οράματά μας πραγματικότητα. Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα βαρίδια του παρελθόντος  και να ενεργοποιηθούμε. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι αυτός που γνωρίζει πώς να κάνει την ελπίδα πραγματικότητα. Είναι για μένα ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Σας καλώ όλους να πράξετε το ίδιο!

Σας ευχαριστώ

Αμπεριάδης Αμπέριος                                                                                                                                      Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος                                                                                                                       Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1966  στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Ωραιόκαστρο τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Σπανάκη Μαρίνα και έχει 2 παιδιά τη Μαρία 19 χρονών και τον Μηνά 17 χρονών.

Είναι απόφοιτος Βιομηχανικής  Παραγωγής – Εγκαταστάσεων.

Είναι απόφοιτος  της σχολής του ΕΚΑΒ.

Έχει εργαστεί στον τομέα της εστίασης

Είναι υπεργολάβος – εργολάβος οικοδομών και επαγγελματίας οδηγός.

Ήταν έφορος ποδοσφαίρου στο ΔΑΣΩ.



Ωραιόκαστρο 11 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου

Ο Αντώνης Λιακόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Η διοίκηση του Δημήτρη Σαραμάντου δεν εκπλήρωσε τις υποσχέσεις της προς τους Ωραιοκαστρίτες. Φτάνουν τα μεγάλα λόγια. Καλούμαστε όλοι μας να επιδείξουμε ωριμότητα στις αποφάσεις μας! Συμμετέχουμε στις εκλογές. Ενισχύουμε τον Εκλογικό Συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση!
Ψηφίζουμε για Δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Σας ευχαριστώ

Αντώνης Λιακόπουλος                                                                                                                                      Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος                                                                                                                                             Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση


Σύντομο Βιογραφικό του Αντώνη Λιακόπουλου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1969 και διαμένει στο Ωραιόκαστρο από το 1997. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Πηνελόπη Χαγιά και έχουν δύο παιδιά, τον Δημήτρη 11 ετών και τον Βασίλη 6 ετών.
Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Ιονίου Πανεπιστημίου το 1994.
Είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας.

Έχει αναπτύξει πλούσια επαγγελματική, πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα.
Το 2010 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Δ.Α.Σ.Ω. (Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου) και το 2008 ήταν ταμίας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 4ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου.

Ασκεί το επάγγελμα του Φιλολόγου από το 1994. Επίσης εργάστηκε στην Εκδοτική Αθηνών, στη Μαθηματική Ανάλυση, στη Ν.Ε.Λ.Ε. (Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης) ως Επιμορφωτής.

Επιπλέον ήταν υπεύθυνος αξιολόγησης επιστημονικού προσωπικού για τη στελέχωση τεσσάρων Φροντιστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Συνέγραψε εκπαιδευτικά βοηθήματα, ερευνητικές εργασίες και συμμετείχε σε επιστημονικά – εκπαιδευτικά σεμινάρια.






Ωραιόκαστρο 11 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου

Ο  Φίλιππος Μπόγιας  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Βρισκόμαστε μόλις λίγο καιρό πριν από τις κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές  όπου οι πολίτες καλούνται να επιδείξουν ωριμότητα, να ερευνήσουν, να συγκρίνουν, να ενεργοποιηθούν και να αξιοποιήσουν τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.
Εμπιστεύομαι τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για Δήμαρχο Ωραιοκάστρο. Σας καλώ να κάνετε το ίδιο.

Σας ευχαριστώ

Φίλιππος Μπόγιας                                                                                                                                                           Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος                                                                                                                      Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο όπου και διαμένει. Είναι 41 χρονών, παντρεμένος με τη Δήμητρα Αλεξανδρή, απόφοιτη Γαλλικής Φιλολογίας, έχει μία κόρη 13 χρονών την Έμη, μαθήτρια γυμνασίου και ένα γιο τον Αλέξανδρο 9 χρονών, μαθητή Δημοτικού.

‘Έχει παρακολουθήσει οικονομικά σεμινάρια ενός έτους στην Κολωνία στη Γερμανία.

Από το 2005 είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ανώνυμης εταιρείας ΜΑΚ-ΦΙΛ.

Η κύρια ασχολία του είναι ως υπεύθυνος πωλήσεων στην εταιρεία CARBONERO που διατηρούν ως οικογενειακή επιχείρηση με τα αδέρφια του (Βαγγέλης & Μάκης Μπόγιας) που εξειδικεύεται σε εισαγωγές -πωλήσεις στερών καυσίμων με έδρα το Ωραιόκαστρο.

Οι εμπορικές του δραστηριότητες επεκτείνονται και στη Ρωσία στην πόλη Μούρμανσκ, όπου και εδρεύει με την επωνυμία FOOD & WINES GALLERY LTD στην οποία κατέχει τη θέση του Marketing Manager.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα διετέλεσε : Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1Ο  Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου.

Αγαπημένες του ενασχολήσεις είναι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο στο οποίο υπήρξε και αθλητής, όπως επίσης και ο πολιτισμός και οι τέχνες  με επίκεντρο το θέατρο και τον κινηματογράφο.





<
Ωραιόκαστρο 12 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου

Ο Ανδρέας Ψάρρας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Ο Δημοτικός Σύμβουλος έχει εκ του νόμου την υποχρέωση να εκφράζει τη γνώμη του και να ψηφίζει κατά συνείδηση, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών. Αλήθεια, πόσοι είναι έτοιμοι να το πράξουν;
Εμείς στην Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου Υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου είμαστε έτοιμοι! Ενισχύστε την προσπάθειά μας.

Σας ευχαριστώ

Ανδρέας Ψάρρας                                                                                                                                              Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος                                                                                                                                            Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και διαμένει στο Ωραιόκαστρο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Είναι 48 χρονών, παντρεμένος με την Έλσα Κωνσταντινίδου, και έχει ένα γιο, τον Κωνσταντίνο, 18 ετών, μαθητή της Γ’ Λυκείου και μια κόρη, την Σοφία,11 ετών, μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και έχει εργαστεί σε διάφορους τομείς στον ιδιωτικό τομέα. Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται με την εμπορία και πώληση κουφωμάτων.
Αγαπημένες του ενασχολήσεις είναι ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και ιδιαίτερα η παραδοσιακή μουσική και χορός.

Είναι μέλος του συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσσαλονίκης και στον ελεύθερο του χρόνο συμμετέχει ενεργά στο διαδικτυακό πρόγραμμα του e-sarakatsanos.gr.


 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!