Ελεύθεροι - Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Κορδελιού Ευόσμου: Υπ. δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αντωνιάδης



ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Επιτυχημένα αποτελέσματα στον τομέα παραγωγής-προβολής και προώθησης του καλλιτεχνικού  έργου έχει επιφέρει ο υποψήφιος  δημοτικός  σύμβουλος του Συνδυασμού  «Ελεύθεροι»-  Αδέσμευτη  Κίνηση Πολιτών Κορδελιού- Ευόσμου  με υποψήφιο δήμαρχο τον Φάνη Παπαδόπουλο και σκηνοθέτης-ηθοποιός, Χρήστος Αντωνιάδης, .  Γεννήθηκε  το 1954 σε Ελληνική παροικία του Καζακστάν και το 1965 επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα.
Ο κ. Αντωνιάδης σπούδασε σε δραματική σχολή  της Αθήνας. Επί μια 30ετία εργάστηκε στον τομέα παραγωγής-προβολής και προώθησης του καλλιτεχνικού  έργου του   Κρατικού  Θεάτρου  Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.)
Συνεργάστηκε με επιφανείς σκηνοθέτες, όπως είναι οι Ανδρέας Βουτσινάς, Κώστας Μπάκας, Μίνωας Βολονάκις, Νικήτας Τσακίρογλου, ΚώσταςΤσιάνος, Έρση Βασιλικιώτη και Γιάννης Καλατζόπουλος.
Παράλληλα συνεργάστηκε με πολλούς άλλους γνωστούς ηθοποιούς- καλλιτέχνες . Μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με τους ηθοποιούς – καλλιτέχνες Κώστα Βουτσά, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Τάνια Τσανακλίδου, Δημήτρη Καμπερίδη, Γιώργο Κιμούλη, Μάρθα Καραγιάννη και Θανάση Βέγγο.
Δίδαξε - σκηνοθέτησε  θέατρο στα τμήματα της λαϊκής επιμόρφωσης, των δήμων Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου,  Λιτόχωρου Πιερίας και Κατερίνης.
Σήμερα συνεχίζει κι ασχολείται με το Ποντιακό Θέατρο. Έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις των   Συλλόγων  Ποντίων Κορινού  Πιερίας, Ποντίων Ευόσμου, Ποντίων Ελευθερίου-Κορδελιού  και του Πολιτιστικού Συλλόγου  Βαλμάδας.
Είναι επίτιμο μέλος των Ποντιακών Συλλόγων του Ελευθερίου-Κορδελιού και  του Ευόσμου. Είναι παντρεμένος με την Αγιογράφο, Δήμητρα Αντωνιάδου με την οποία απέκτησε 3 παιδιά και 4 εγγόνια. «Καλώ τους συνδημότες μου, να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά αυτούς που δεν εξαρτημένοι, έντιμοι και πετυχημένοι στην επαγγελματική πορεία τους», λέει ο κ. Χρήστος Αντωνιάδης.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!