Δήλωση του βουλευτή Γαβριήλ Αβραμίδης ύστερα απο την τοποθέτηση του υφ. Β. Κεγκέρογλου για την επαναφορά συντάξεων στους ανασφάλιστους υπερήλικες


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ    Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης | ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


                                                                                   Αθήνα, 22.07.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή τη δήλωση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, κατά τη χθεσινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, για την επαναφορά των συντάξεων στους ανασφάλιστους υπερήλικες, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις 23/05/14 και μόλις δύο μέρες πριν την κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών, ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξ. Βεργίνης δήλωσε στο δημοσιογράφο κ. Γ. Παπαδάκη (εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1) ότι, επαναφέρεται η σύνταξη των ανασφάλιστων υπερηλίκων από την 1η Ιουνίου 2014.

Χθες, ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Β. Κεγκέρογλου στην ίδια εκπομπή κράτησε σαφείς αποστάσεις από τη δήλωση του Διοικητή του ΟΓΑ, αποφεύγοντας παράλληλα οποιαδήποτε προσωπική δέσμευση για την οριστική διευθέτηση ενός ζητήματος που επέφερε την απόγνωση στο πρόσωπο περίπου 23.000 συμπολιτών μας. 

Φαίνεται, πως τόσο ο Διοικητής του ΟΓΑ, όσο και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για το ποιος θα παρουσιαστεί περισσότερο ανακόλουθος των λόγων και των έργων του.

Αν, ο κ. Ξ. Βεργίνης προέβη στη συγκεκριμένη προεκλογική δήλωση, δίχως την κάλυψη του αρμόδιου Υπουργείου θεωρούμε πως σήμερα, δεν πρέπει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Αν συμβαίνει το αντίθετο, οφείλει τουλάχιστον ο κ. Υφυπουργός απέναντι στη συνεχιζόμενη εξαπάτηση των ανασφάλιστων υπερηλίκων να ακολουθήσει μια αντίστοιχου τύπου κίνηση. Να παραιτηθεί!». 
   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!