Δήμος Νεάπολης - Συκεών: Ορκίστηκε ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι σήμερα το μεσημέρι - Δήλωση της ΑυΡΑ για την διαδικασία της ορκωμοσίας [video] [φώτο]


Ρεπορτάζ avatonpress.gr

Στο Δημαρχείο στις Συκιές πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ορκωμοσία του δημάρχου, των δημοτικών συγμούλων και των τοπικών συμβούλων του δήμου Νεάπολης - Συκεών. Τον αγιασμό και τον θρησκευτικό όρκο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβας.
Ακολούθησε η ανάγνωση του πολιτικού όρκου απο τον δήμαρχο κ Σίμο Δανιηλίδη και μετά όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων πριν υπογράψουν απευθύναν χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους και όχι μόνο.
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την ορκωμοσία και βίντεο με αποσπάσματα απο τις ομιλίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ Βαρνάβα, του δημάρχου κ Σίμου Δανιηλίδη και των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων κ. Γρηγόρη Χατζησάββα, Χρήστου Γιαρένη, Νίκου Φασφαλή και της κ Ειρήνης Τερζήβασιλειάδου - Κατσάνη (απουσίαζε ο κ Βέλλης Χαραλάμπος).

Δήλωση μοιράστηκε απο τους εκπροσώπους της ΑυΡΑ πριν την ορκωμοσία, με την οποία διαμaρτύρονταν για την διαδικασία, στην οποία αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του ο αρχηγός της παράταξης  κ Χρήστος Γιαρένης. Διαβάστε την δήλωση της ΑυΡΑ εδώ.

Ακόμη, η εκπρόσωπος της Λαικής Συσπείρωσης κ Ειρήνη Τερζήβασιλειάδου - Κατσάνη στο τέλος του πολιτικού όρκου με συμπληρωματική δήλωση πρόσθεσε  "θα υπερασπίζομαι τα λαικά συμφέροντα και δικαιώματα μέσα απο το ρόλο της δημοτικής συμβούλου"





















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!