Εύοσμος - Κορδελιό: Παράσταση του ΚΘΒΕ στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου

Η επιτυχημένη καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Στις παιδικές ψυχές στα πάρκα» συνεχίζει τις περιπλανήσεις της στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τα απογεύματα του φθινοπώρου, ανοίγοντας μια μαγική βαλίτσα γεμάτη  τραγούδια, θεατρικές φωνές, χορούς και γέλια.

Επόμενος σταθμός  είναι ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου, όπου την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου  6.30 μ.μ. στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου θα παρουσιαστεί στο κοινό η  παράσταση που κέρδισε το χειροκρότημα του παιδικού κοινού.

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια μουσικών και ηθοποιών του ΚΘΒΕ να κάνει ξεχωριστά τα απογεύματα χωρίς να διαταράξει την ξεγνοιασιά των παιδιών που παίζουν στις ανοιχτωσιές της πόλης, ακολουθώντας την διάθεση εξωστρέφειας του ΚΘΒΕ να βγει στα πάρκα και να βρει τους μικρούς του φίλους συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην χαρά του παιχνιδιού τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Τσιακμάκης

Μουσική επιμέλεια: Ευγενία Πανταζόγλου

Χορογραφίες: Ευανθία Σωφρονίδου

Oργάνωση παραγωγής: Ροδή Στεφανίδου

 
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Νεφέλη Ανθοπούλου, Σταυρούλα Αραμπατζόγλου, Κορίνα Βασιλοπούλου, Ελένη Θυμιοπούλου, Άννα Μαντά, Δημήτρης Παπιόπουλος, Δέσποινα Σαρόγλου, Γιάννης Τσιακμάκης, Άννη Τσολακίδου, Μαρίνα Χατζηϊωάννου

Μουσικοί: Παύλος Μέτσιος (τρομπέτα, κιθάρα), Γιάννης Πουρνάρας (κιθάρα, κλαρίνο), Μανώλης Τσιαούσης (τρομπόνι).

Στην παράσταση χρησιμοποιούνται οι ζωγραφιές των κοριτσιών Λένας & Ναστάζια Πάνου.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!