Λαική Συσπείρωση Νεάπολης - Συκεών: “Να καθαριστούν περιοχές του δήμου γεμάτες απο μπάζα και σκουπίδια”


Απαιτούμε λύση στα προβλήματα του Δήμου μας

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ζήτησε την άμεση παρέμβαση της δημοτικής υπηρεσίας καθαριότητας για να καθαριστούν και να απολυμανθούν περιοχές του δήμου που έχουν γεμίσει με μπάζα και σκουπίδια και φυσικά να κατεδαφιστούν τα εγκαταλειμμένα παλιά κτήρια:
ΒΟΣΝΑΚΗ και ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Συκιές

Στην ένωση των οδών Βοσνάκη και Σπάρτακου, της δημοτικής ενότητας Συκεών, η περιοχή έχει γεμίσει με οικοδομικά μπάζα, σκουπίδια και παρατημένα παλιά αυτοκίνητα.
Στον ίδιο χώρο ο δήμος έχει κατεδαφίσει μία παλιά οικία αφήνοντας μπάζα και εναπομείναντες τοίχους στην θέση τους χωρίς να φροντίσει να τα μαζέψει.
Όλη αυτή η κατάσταση κάνει αφόρητη τη ζωή των περίοικων, δημιουργώντας ταυτόχρονα σοβαρά προβλήματα και κινδύνους για την υγεία τους (μας καταγγέλθηκε ότι στον χώρο υπάρχουν πολλά ποντίκια).
Επίσης οι κάτοικοι μας ενημέρωσαν πως ενώ επανειλημμένα έχουν ενημερώσει τη δημοτική αρχή, δεν πάρθηκε τελικά κανένα μέτρο.

ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ  «ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ»
Στην οδό Ρήγα Φεραίου (έναντι του «Βερόπουλου») υπάρχει ένα εγκαταλειμμένο οίκημα με μία ταμπέλα «παραδοσιακά κάγκελα ο Βισάλτης».
Ο χώρος αυτός έχει γεμίσει από ποντίκια και ακαθαρσίες αποτελώντας κίνδυνο για την υγεία των περίοικων.
Ταυτόχρονα από την πλευρά της αλάνας υπάρχουν σωροί σκουπιδιών (κλαδιά δέντρων, ξύλα, παλιά έπιπλα κλπ) που επίσης αποτελούν εστία μόλυνσης και κινδύνου όχι μόνο για τους περίοικους αλλά και για τον κόσμο και τα παιδιά που ζούνε και παίζουν στην περιοχή.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!