Απών ο Χρήστος Πάχτας από την ορκωμοσία στο δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής


Προκλητική ενέργεια χαρακτήρισε την ανάρτηση πανό η παράταξη «Όραμα Πολιτών», του Χρήστου Πάχτα, τα μέλη της οποίας δεν παρέστησαν στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής.
Κάτοικοι της περιοχής, που αντιδρούν στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές, συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχιακό κτίριο στην πόλη της Ιερισσού, όπου ανήρτησαν πανό και φώναζαν συνθήματα κατά του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Χρήστου Πάχτα και της κυβέρνησης.
«Η προκλητική ανάρτηση πανό στον χώρο της ορκωμοσίας στην Ιερισσό με περιεχόμενο υβριστικό και προσβλητικό, αποτελεί ενέργεια βαθιά αντιδημοκρατική», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη, ενώ στρέφεται και κατά της νέας δημοτικής αρχής επειδή – όπως καταγγέλλει – «δεν κατάφερε να επιτελέσει τα καθήκοντά της και να διασφαλίσει την ομαλή και απρόσκοπτη διαδικασία της ορκωμοσίας, καθώς και την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην τελετή των εκλεγμένων συμβούλων».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!