3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Παύλου Μελά και "Χαμόγελο του παιδιού"

Το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Παύλου Μελά πιστό στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά συνδιοργάνωσε με το Σύλλογο “Χαμόγελο του Παιδιού” μία μικρή έκπληξη για όλους τους μαθητές που παρέλασαν την Τρίτη 28η Οκτωβρίου, κάνοντας μας για άλλη μια φορά υπερήφανους!
Τα μικρά λυκόπουλα του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων, με τη βοήθεια των προσκόπων, μοίρασαν μπροστά από το ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι του συστήματος, καραμέλες σε όλους τους μαθητές της παρέλασης, ενώ παράλληλα τους ενημέρωναν για τη δράση του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού».
Όλα τα παιδιά,  τα μέλη και οι φίλοι του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων έδωσαν την υπόσχεση πως η συνεργασία και το ταξίδι με το «Χαμόγελο του Παιδιού» μόλις ξεκίνησε και είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενο!!!!
Στο τέλος της παρέλασης, το σπιτάκι του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης, με τους Αντιδημάρχους Παιδείας,Περιβάλλοντος και Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, δίνοντας συγχαρητήρια για την κίνηση τόσο της σύμπραξης με  το«Χαμόγελο του Παιδιού», όσο και για την μικρή αλλά πολύ γλυκιά έκπληξη στους μαθητές του Δήμου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!