Ποδηλατοδρομία Κιλκίς 6: Κυριακή 2 Νοεμβρίου, Πολύχρωμοι Ποδηλάτες


Αναχωρούμε Κυριακή 2 Νοεμβρίου 08:30 το πρωί από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (πλατεία Αριστοτέλους - Ολύμπιον) κατευθυνόμαστε Τσιμισκή, Γιαννιτσών, Μοναστηρίου, εκεί συναντιόμαστε με τους ποδηλάτες από τα δυτικά (στην γέφυρα Ευόσμου -Κορδελιού, επί τις Μοναστηρίου).

Στις 9:00 αναχωρούμε και από εκεί με κατεύθυνση Διαβατά, πριν τα Διαβατά στρίβουμε στην παλαιά εθνική οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς.

Πρώτη στάση κάνουμε στην πηγή για νερό, δεύτερη στο Καμπάνι και συνεχίζουμε ανηφορικά για Κρηστώνη. Πριν μπούμε στην Κρηστώνη κάνουμε στάση για να μαζευτούμε, μετά την σύντομη στάση συνεχίζουμε για Κιλκίς.
Στο Κιλκίς κάνουμε βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στάση στο κέντρο για καφέ και αργότερα επιστρέφουμε Κρηστώνη για φαγητό, σε όσους το επιθυμούν.

Επιστροφή: Πολύ πιο εύκολη λόγω της κατηφόρας αλλά θα υπάρχει η κούραση της συνολικής διαδρομής. Τερματισμός στον Λευκό Πύργο. 110 χλμ.

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη και έχει λίγες δυσκολίες λόγω ανηφόρας σε ορισμένα σημεία.

Διοργανωτής Χρήστος Χατζηγιάννης
 


Η ιστορία:
ΚΙΛΚΙΣ 1 - Κυριακή 26 Αυγούστου 2012 μια παρέα έντεκα ατόμων ξεκίνησαν για μια διαφορετική ποδηλατοβόλτα, ξεκίνησαν για την πόλη του Κιλκίς. Πήγανε περάσανε τέλεια και είπαν κάποια στιγμή να πάνε ξανά.

ΚΙΛΚΙΣ 2 - Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012. Τα άτομα σχεδόν διπλάσια, μοναδική σε όλους εμπειρία. Η συνάντησή εκεί με τον ποδηλάτη που διέσχισε χιλιάδες χιλιόμετρα από Αθήνα μέχρι Τραπεζούντα και η επιστροφή ήταν κάτι το όποιο δε θα ξεχάσουν ποτέ.

ΚΙΛΚΙΣ 3 - Κυριακή 16 Ιουνίου 2013. Τα άτομα έφτασαν τα 30. Πολύ ωραία εμπειρία για όλους που θα μείνει αξέχαστη.

Κιλκίς IV - Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 επετειακό (1ας χρόνος) 19 ποδηλάτες.

Κιλκίς ΙΙΙΙΙ – Κυριακή 8 Ιουνίου 2014. 25 ποδηλάτες για τρίτη χρονιά συνεχίζουμε…


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!