Επίσκεψη Στράτου Σιμόπουλου στο Δυτικό Θαλάσσιο Μέτωπο του Θερμαϊκού Κόλπου


Επίσκεψη στο Δυτικό Θαλάσσιο Μέτωπο του Θερμαϊκού Κόλπου

Επίσκεψη στο Δυτικό Θαλάσσιο Μέτωπο του Θερμαϊκού Κόλπου θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, στις 9.00π.μ. ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος, συνοδευόμενος από τους Δημάρχους Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και Δέλτα κ. Μίμη Φωτόπουλο. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η καταγραφή της παρούσας κατάστασης, καθώς επίκειται σειρά πρωτοβουλιών από πλευράς της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με τους Δημάρχους, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες χρηματοδότησης και μελέτης για το έργο της Ανάπλασης του Δυτικού Θαλάσσιου Μετώπου του Θερμαϊκού Κόλπου.


Σημεία Συνάντησης με δημοσιογράφους:
1. Στις 9.00π.μ. στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων - Μενεμένης για μετάβαση στο Δυτικό Θαλάσσιο μέτωπο κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο τηλ. 2310241177
2. Μετά το πέρας της σύσκεψης, στις 11.00π.μ., θα ακολουθήσουν δηλώσεις στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!