Θεσσαλονίκη: «Φαινόμενα τραμπουκισμού και εκφοβισμού δεν θα γίνουν ανεκτά»


Αδιανόητο και πέραν κάθε λογικής χαρακτηρίζει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης τον επεισοδιακό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον πεζόδρομο της πλατείας Αριστοτέλους για τραπεζοκαθίσματα, που οδήγησε σε ανταλλαγή μηνύσεων και σε ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως: «φαινόμενα τραμπουκισμού και εκφοβισμού δεν θα γίνουν ανεκτά».

«Η δημοτική Αρχή υπενθυμίζει σε όσους νομίζουν πως μπορούν να ασυδοτούν εις βάρος των συμπολιτών τους ότι ο δημόσιος και κοινόχρηστος χώρος που τους παραχωρείται από τον δήμο, διατίθεται υπό όρους και προϋποθέσεις, που οφείλουν να τηρούν κατά γράμμα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση και υπογραμμίζει πως: «οι δημόσιοι χώροι θα διασφαλιστούν με κάθε τρόπο έναντι όλων εκείνων που τους λυμαίνονται».

Στην αυριανή δίκη, η διοίκηση του δήμου και το δημοτικό συμβούλιο θα βρεθούν στο πλευρό των δημοτικών υπαλλήλων και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου που έκαναν τον έλεγχο, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τη Δευτέρα.





newsbeast.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!