«Καρκίνος του μαστού :η έγκαιρη πρόληψη σώζει ζωές» απο το Συμβουλευτικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως


Δελτίο Τύπου
Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 στο Συμβουλευτικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως οι μαιευτήρες –γυναικολόγοι  κ. Τάντζης Αντώνιος και κ. Πρατίλας Γεώργιος ανέπτυξαν το   πολύ ενδιαφέρον θέμα : «καρκίνος του μαστού :η έγκαιρη πρόληψη σώζει ζωές». Οι δύο γιατροί με τρόπο ευσύνοπτο και εξαιρετική  επιστημονική κατάρτιση παρουσίασαν τους κινδύνους  που εγκυμονούν, καθώς και τις γενεσιουργές αιτίες του καρκίνου του μαστού. Ανέφεραν , επικαλούμενοι τα τελευταία ιατρικά πορίσματα , τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης .
Μετά το πέρας της διάλεξης, οι γιατροί απάντησαν στις ερωτήσεις του ακροατηρίου. Ανέλαβαν, μάλιστα, το καθήκον να πραγματοποιήσουν δωρεάν κλινική εξέταση σε όσες κυρίες επιθυμούσαν την Κυριακή 30 Νοεμβρίου . Στην εξέταση προσήλθαν 35 κυρίες.
Από το Συμβουλευτικό Σταθμό έχουν προγραμματιστεί και άλλες τέτοιου είδους δωρεάν ιατρικές εξετάσεις με σκοπό την ανακούφιση των  οικονομικά ευπαθών ομάδων της περιφέρειας της Μητροπόλεως.
Εκ του Γραφείου Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!