Ο φίλος της Μπριζ που προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση - [video]


Παγκόσμια συγκίνηση και ρίγος έχει προκαλέσει η ιστορία ενός οπαδού της Κλαμπ Μπριζ, ο οποίος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, αλλά αποφάσισε να αναβάλει για μια ημέρα την ευθανασία-μετά από μάχη δεκαετιών με τον καρκίνο-για να δει την αγαπημένη του ομάδα! Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία και έγινε πραγματικότητα με συγκλονιστικό τρόπο.
Μιλάμε για τον Λορέντζο Σούνμπαρτ, που «έφυγε» στα 41 του, αργά το βράδυ της Δευτέρας με δική του απόφαση, καθώς δεν άντεχε άλλο να κρατιέται στη ζωή με καθημερινή μάχη με την επάρατη νόσο...
Ο 41χρονος άνδρας είχε ταλαιπωρηθεί απίστευτα εδώ και χρόνια, κάνοντας συνολικά σε 38 επεμβάσεις. Έτσι, αποφάσισε πως δεν μπορεί πλέον να αντέξει όλη αυτή την περιπέτεια κι επέλεξε να φύγει με αξιοπρέπεια, προκειμένου να ηρεμήσει εκείνος αλλά και η οικογένειά του! Μόνο που δεν μπορούσε να αφήσει αυτό τον κόσμο, χωρίς να δει την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρό παιδί αγάπησε την Κλαμπ Μπριζ και έτσι θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά για τελευταία φορά έναν αγώνα της λατρεμένης του ομάδας.




Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:
Η οπαδός που… αναστάτωσε το Μεστάγια - ΒΙΝΤΕΟ
"Δάγκωσε" το εισιτήριο η Μπαρτσελόνα – ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: www.enikos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!