Πέθανε η 25χρονη ανασφάλιστη καρκινοπαθής που την «έκοψε» επιτροπή ενώ ήταν σε κώμα!

Εχασε την μάχη για τη ζωή, μόλις στα 25 της χρόνια, η Βιλιάνα, η νεαρή κοπέλα που ενώ έπασχε από μια σπάνια γονιδιακή μετάλλαξη και από το 2008 πάλευε με τον καρκίνο στον εγκέφαλο συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την απίστευτη περιπέτειά της με την ελληνική γραφειοκρατία.

Και τούτο διότι της αρνήθηκαν να εξετάσουν το φάκελλό της στο ΙΚΑ Χανίων, επειδή η ίδια δεν εμφανίστηκε στην επιτροπή ενώ ήταν σε... κώμα, όπως είχε αποκαλύψει το zarpanews.gr.

Η δημοσιοποίηση της ιστορίας και η οργισμένη αντίδραση της κοινής γνώμης προκάλεσε την άμεση κινητοποιήση των αρμοδιών που κατάφεραν να δώσουν λύση μέσα σε λίγες ώρες, ενώ “συγνώμη” εκ μέρους του ιδρύματος, ζήτησε δημόσια ο διοικητής του ΙΚΑ Χανίων, Στέλιος Ανετάκης που ανακοίνωσε ότι έχει κινηθεί διαδικασία επιβολής κυρώσεων για τον γιατρό.

Οπως αναφέρει το zarpanews.gr, η Βιλιάνα ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι, πρόσχαρο, κοινωνικό, μια άριστη μαθήτρια που διέπρεπε σε όλους τους τομείς της σχολικής και κοινωνικής ζωής.

Τα τελευταία χρόνια, έδινε μια “μάχη” άνιση όχι μόνο με την αρρώστια αλλά και με τις παθογένειες του εθνικού συστήματος υγείας και κοινωνικής ασφάλισης. Μια “μάχη” που η οικογένεια θα συνεχίσει να δίνει, καθώς τόσο η μητέρα όσο και τα δύο μικρότερα αδέλφια της, έχουν την ίδια μετάλλαξη.

Καλό της ταξίδι!


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!