Στον Ηρακλή διαρρέουν επαφές με την Turkish Airlines


Ο Ηρακλής, μετά την ΑΕΚ, δείχνει ότι εξασφαλίζει και αυτός την επιστροφή του στην Super League μετά από τέσσερα χρόνια.

Υπάρχει περίπτωση εμπορικές συνεργασίας του Ηρακλή με την Turkish Airlines; Σύμφωνα με τον Σπύρο Παπαθανασάκη (και όπως μεταφέρει το sportit), ναι, χωρίς πάντως να είναι σε θέση να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως υπάρχει ένα «δυνατό» στέλεχος της εταιρείας που έχει παρακολουθήσει μαζί του αγώνα του Ηρακλή, ενώ ο ίδιος άνθρωπος αναμένεται στην Ελλάδα και την Κυριακή για δει από κοντά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Χαρακτηριστικά ο Παπαθανασάκης είπε στο «Αθλητικός Metropolis»: «Υπήρχε άνθρωπος της Turkish Airlines στο ματς με τη Λάρισα, χειροκροτούσε κι αυτός και ρωτούσε για τον κόσμο. Αν ήταν αυτός ο κόσμος, αν θα έχει περισσότερο και του είπα ότι τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λίγκα θα είναι καλύτερα. Θα είναι στο γήπεδο και την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!