Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σκύλου στέλνει στο νοσοκομείο εννέα άτομα [video]



Ένας αστυνομικός τραυμάτισε τον εξαγριωμένο σκύλο στο πόδι, με αποτέλεσμα εκείνος τρέχοντας για να ξεφύγει να πέσει πάνω σε κινούμενο όχημα της πυροσβεστικής και να σκοτωθεί

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν 9 άτομα - ανάμεσα τους ένα ανήλικο παιδί, ένας πυροσβέστης και ένας αστυνομικός- μετά από επίθεση που δέχθηκαν από εξαγριωμένο σκυλί ράτσας πίτμπουλ, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.


Ο σκύλος επιτέθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αρχικά σε 6 πολίτες, οι οποίοι προσπάθησαν να τον απωθήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η αστυνομία επενέβη άμεσα αλλά ο σκύλος δε σταματούσε με τίποτα. Επιτέθηκε σε μία αστυνομικό, έναν πυροσβέστη και σε έναν εθελοντή που ήταν εκεί για να βοηθήσει.

Ένας αστυνομικός τραυμάτισε τον σκύλο στο πόδι, με αποτέλεσμα εκείνος τρέχοντας για να ξεφύγει να πέσει πάνω σε κινούμενο όχημα της πυροσβεστικής και να σκοτωθεί.

Δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
 Φώτο από το σημείο:














Με πληροφορίες από το seleo.gr και protothema.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!