Χανιώτικη συμμαχία στο υπουργείο Οικονομίας

Την ύφεση, την ανεργία και την αποεπένδυση περιέγραψε ως βασικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας, κ. Νίκος Χριστοδουλάκης.
Στόχος της σύντομης θητείας του, όπως ανέφερε, είναι η επίσπευση των χρηματοδοτικών πόρων, η ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ και η ομαλή μετάβαση στην επόμενη περίοδο του νέου ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020.
«Θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και θα αφοσιωθώ σε αυτές» τόνισε.
Παραδίδοντας το υπουργείο στον Νίκο Χριστοδουλάκη, ο απερχόμενος υπουργός Οικονομίας, κ. Γιώργος Σταθάκης, δήλωσε χαρούμενος που παραδίδει σε έναν Χανιώτη, συμπληρώνοντας πως φαίνεται ότι «η οικονομία και η ανάπτυξη έχουν ταυτιστεί με την πόλη μας».

«Το υπουργείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του πάνω σε θέματα αιχμής, όπως το ΕΣΠΑ» ήταν η διαβεβαίωση που έδωσε ο κ. Σταθάκης.

Στο κλίμα ευφορίας συμμετείχε και ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, κ. Χρήστος Σπίρτζης. «Μου έκαναν παρατήρηση γιατι δεν είμαι από τα Χανιά», είπε.
«Εχει γίνει πολλή δουλειά, δεν πρέπει να χαθεί χρόνος στην προεκλογική περίοδο», τόνισε.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!