Νέο περιστατικό άγριου bullying στην Κρήτη -Πέντε νεαροί έδειραν ανελέητα 15χρονο


Ενα νέο περιστατικό άγριου bullying συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την κοινωνία της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr πέντε νεαροί, την περασμένη Παρασκευή ξυλοκόπησαν άγρια έναν 15χρονο σε χωριό του νησιού. Ολα ξεκίνησαν, όμως, πριν δύο εβδομάδες, όταν ο 15χρονος είχε ένα επεισόδιο με συνομήλικούς του πάνω στο παιχνίδι με τη μπάλα. Το απόγευμα της Παρασκευής, κι ενώ τίποτα δεν έδειχνε πως υπήρχε συνέχεια, ο πιτσιρικάς λίγο μετά το μάθημα κρητικών χορών που παρακολουθούσε, συνάντησε την παρέα των τεσσάρων νεαρών με τους οποίους είχε διαπληκτιστεί πριν από 15 μέρες.
Εκείνοι του ζήτησαν να πάνε ως το σπίτι τους κι εκείνος ανυποψίαστα τους ακολούθησε. Σε μια γωνιά του δρόμου εμφανίστηκε ένας 20χρονος, που είχε ειδοποιηθεί από τους νεαρούς και οι τελευταίοι, αφού τον κύκλωσαν τον έπιασαν από τα χέρια και τα πόδια και τον ακινητοποίησαν. Ο 20χρονος έδειρε ανελέητα τον 15χρονο, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα του. Μετά τον ξυλοδαρμό του, ο 15χρονος αιμόφυρτος πήγε στο σπίτι του και εξιστόρησε στους γονείς του τα όσα έζησε.
Ο πατέρας του παιδιού πήγε στο εφημερεύον νοσοκομείο και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις ζήτησε και είδε το παιδί του ιατροδικαστής για να διακριβωθεί πόσο σοβαρά και σε ποια σημεία είχε χτυπηθεί ο 15χρονος. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία ενώ υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος των δραστών σε αστυνομικό τμήμα με τους νεαρούς να αναζητούνται.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!