Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου: Καλούμε τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση να ξανασκεφθεί την απόφαση του και φυσικά να την αποσύρει.

Η παράταξη μας νιώθει την υποχρέωση και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες να τοποθετηθεί ως προς το ζήτημα της επιβολής τέλους ακίνητης περιουσίας υπέρ του δήμου Ωραιοκάστρου. Την εποχή που ζούμε την αδυναμία της κυβέρνησης να εκπληρώσει την προεκλογική της υπόσχεση για κατάργηση του ΕΜΦΙΑ, έρχεται να προστεθεί ένας ακόμη φόρος. Αυτή τη φορά είναι η δημοτική αρχή που βάζει στο στόχαστρο την ακίνητη περιουσία. Η παράταξη μας μπορεί να στηρίζει την σημερινή διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου, ωστόσο εκφράζει την έντονη διαφωνία της, ως προς την επιβολή του τέλους. Και φυσικά θα στηρίξει κάθε ενέργεια, στο πλαίσιο της νομιμότητας, που θα το αντιμετωπίσει. Σίγουρα η οικονομική κατάσταση του δήμου δεν είναι η καλύτερη. Πλην όμως αυτό δε σημαίνει πως δικαιολογείται η επιβολή χαρατσιών. Είναι εκτός φιλοσοφίας μας. Αρκετά έχουν πληρώσει οι πολίτες τις αστοχίες των κυβερνόντων και του κεντρικού κράτους. Τώρα τους καλούμε να πληρώσουν και τις αστοχίες της αυτοδιοίκησης; Καλούμε τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση να ξανασκεφθεί την απόφαση του. Και φυσικά να την αποσύρει. Είμαστε σίγουροι, πως ο δήμος Ωραιοκάστρου θα τα καταφέρει δύσκολα- εύκολα και χωρίς την επιβολή αυτού του χαρατσιού. Τέλος θεωρούμε αυτονόητο να αναζητήσουμε πόρους και περισσότερα έσοδα για το δήμο μας από άλλες πηγές. Ευκαιρίες και λύσεις υπάρχουν. Αρκεί να υπάρχει και η διάθεση για συνεργασία και δουλειά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!