Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο δήμο Ωραιοκάστρου


Πέμπτη 10.12.2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων
 στο δήμο Ωραιοκάστρου
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου.  
Συγκεκριμένα έχουν γίνει μέχρι στιγμής παρεμβάσεις στη Συμμαχική οδό, έχει γίνει αποκατάσταση οδοστρώματος στη συμβολή της Συμμαχικής Οδού με ΠΕΟ Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, ενώ έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις στο βιομηχανικό πάρκο της Νεοχωρούδας, το Μελισσοχώρι και σε πολλά άλλα σημεία του Δ.Δ. Ωραιοκάστρου. Οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές στα δημοτικά διαμερίσματα Καλλιθέας και Μυγδονίας.
«Ο δήμος Ωραιοκάστρου, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια του πολίτη, στη βελτίωση της καθημερινότητάς του και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων εργάζεται καθημερινά για την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του δήμου. Συνεχίζουμε εντατικά τις ασφαλτοστρώσεις σε όλα τα προβληματικά σημεία του δήμου», τόνισε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Δ.Ε. Μυγδονίας, Ευάγγελος Καραστερίου.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!