Η τελευταία... μπάλα στα χέρια του Παππά

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την περίπτωση του Νίκου Παππά και το πιο εύκολο είναι να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα, ακόμα και αν πολλοί δεν γνωρίζουν τι πραγματικά έχει συμβεί. Όπως και να έχει, ο 25χρονος γκαρντ μπορεί να έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από το τέλος της περσινής σεζόν, αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε να μπει στους ρυθμούς του Παναθηναϊκού και να βοηθήσει όπως θα ήθελαν όλοι στις αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας και φυσικά του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Οι "πράσινοι" δεν ξεκίνησαν καλά το Top 16, έχασαν τη διαφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που ο Παππάς δεν μπορούσε να βρει τα καλά πατήματα του. Σε συνδυασμό και με την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, η ομάδα του "τριφυλλιού" αναγκάστηκε να βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρεις γκαρντ και γι' αυτό άλλωστε προχώρησε σε κινήσεις ενίσχυσης. Ο Παππάς λοιπόν, που δεν είχε κάνει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα και προερχόμενος από επέμβαση στο γόνατο πάλευε να βρει τον καλό του εαυτό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ν' ανταποκριθεί.

Αυτή η εικόνα έφερνε... δυσφορία και κάποιες φορές γκρίνια που έβγαινε στο παρκέ και από τη στιγμή που ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε με τον παίκτη πριν από τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο, αποφασίστηκε να μείνει εκτός για να δουλέψει με συγκεκριμένο πρόγραμμα, όσο χρειάζεται και όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος να μπει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Το "τριφύλλι" δεν μπορεί να περιμένει τη δεδομένη στιγμή όπου οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες με δύσκολες και σημαντικές αναμετρήσεις, κάτι το οποίο έχει ξεκαθαρίσει και ο προπονητής.

Φυσικά και μετά από μια τέτοια εξέλιξη δεν μπορούν να είναι όλα καλά ανάμεσα στον Τζόρτζεβιτς και τον Παππά αλλά αυτό απέχει πολύ από το ένας παίκτης να τεθεί εκτός ομάδας. Το τελευταίο διάστημα ο Παππάς ακολουθεί ξεχωριστό πρόγραμμα κι έχει πιάσει για τα καλά δουλειά, ώστε να επανέλθει κάποια στιγμή, βρίσκοντας τον καλό του εαυτό. Σε αυτό το κομμάτι φυσικά δεν μπορεί να μπει κάποιο όριο και θα δείξει το επόμενο διάστημα ανάλογα με την πορεία της κατάστασης του 25χρονου γκαρντ και της... μίνι προετοιμασίας που θα κάνει σε συνδυασμό με τις αποφάσεις του προπονητή.

Η στάση της διοίκησης

Για το θέμα φυσικά, είναι ενήμερη και η διοίκηση της ομάδας που φυσικά θέλει το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον παίκτη που αποτελεί περιουσία της. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση με τον Παππά του οποίου το συμβόλαιο ανανεώθηκε πέρσι και ποτέ δεν ποτέ δεν τέθηκε εκτός ομάδας. Τον πιστεύει αλλά όλα πλέον είναι στο χέρι του παίκτη, ώστε ν' αποδείξει στην πράξη πως μπορεί να επιστρέψει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει ο Παναθηναϊκός.

Για το θέμα μάλιστα τοποθετήθηκε δημόσια κι ο εκπρόσωπος του 25χρονου γκαρντ, Νίκος Σπανός, διαψεύδοντας μέσω Twitter τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για παραγκωνισμού του παίκτη από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τι είπε ο Τζόρτζεβιτς

Για το θέμα τοποθετήθηκε εξάλλου κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη σημερινή (11/2) media day του ΟΑΚΑ, ξεκαθαρίζοντας πως ο 25χρονος γκαρντ "δεν είναι σε θέση ακόμη να βοηθήσει την ομάδα". Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε για το θέμα ο Σέρβος προπονητής.


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!