ΣΥΡΙΖΑ Κεν Μακεδονίας: Φασισμός και Ρατσισμός οι απειλές για την ανθρώπινη ζωή

Θεσσαλονίκη 9/2/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φασισμός και Ρατσισμός οι απειλές για την ανθρώπινη ζωή

Με αφορμή τα θλιβερά και ανησυχητικά γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή του στρατοπέδου “Αναγνωστοπούλου” στα Διαβατά, το οποίο ετοιμάζεται ώστε να φιλοξενήσει τους διερχόμενους προς τα σύνορα πρόσφυγες πολέμου, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, δηλώνει:
1. Η πατρίδα μας έχει το δύσκολο καθήκον να συμβάλλει στην ασφαλή διέλευση προς τις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, στις οποίες επιθυμούν να εγκατασταθούν.
2. Οι αιτίες της προσφυγικής κρίσης είναι τα γεωστρατηγικά παιγνίδια των “μεγάλων” του κόσμου και η διαπλοκή τους με τεράστια οικονομικά συμφέροντα..
3. Ο λαός μας, με συγκινητικό τρόπο, έχει αποδείξει και αποδεικνύει καθημερινά, την αλληλεγγύη και την προσφορά του στο δύσκολο αγώνα που δίνει η χώρα μας για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της αλλά και για να κρατήσει ψηλά έννοιες όπως Αξιοπρέπεια, Ανθρωπιά, Αλληλεγγύη, για τις οποίες έδωσε διαχρονικούς αγώνες που σημάδεψαν την Ιστορία του.

Οι κοινωνίες δεν κινδυνεύουν από τα θύματα των πολέμων αλλά από το Φασισμό και το Ρατσισμό, που αποτελούν τους πρώτους εχθρούς της ανθρώπινης ζωής.

Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κεντρικής Μακεδονίας


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!