Αποκλεισμό Χρυσής Αυγής από τις εκλογές για αντισημητισμό προτείνει ο Καμμένος

Το ζήτημα προέκυψε όταν ο Χρίστος Παππάς υποστήριξε ότι το κράτος του Ισραήλ «είναι ένας προαιώνιος εχθρός της ορθοδοξίας και του ελληνισμού». Αμέσως αντέδρασε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη η οποία σχολίασε: «όταν ακούς τους νεοναζί τους ψηφισμένους που είναι εδώ μέσα να σου μιλάνε για προαιώνιους εχθρούς Ισραηλινούς σου σηκώνεται και λίγο η τρίχα». Σημείωσε, μάλιστα, ότι οι αναφορές της Χρυσής Αυγής έχουν μια πολύ βαθιά ρατσιστική ρίζα και «πασπαλίζουν έναν πολιτικό λόγο για το θεαθήναι, κατασκευάζοντας και ψευδείς πατριωτισμούς».

Με τις αναφορές της κυρίας Κανέλλη συμφώνησε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος πρότεινε να σταλούν τα πρακτικά της ομιλίας του κ. Παππά στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου. «Πρέπει να λαμβάνονται αυτά υπόψιν όταν νομιμοποιείται ένα κόμμα, παίρνοντας τέτοιες θέσεις δημόσιες να συμμετέχει σε εκλογές» είπε ο κ. Καμμένος προτείνοντας ουσιαστικά να εξεταστεί ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές. «Είναι ίσως ένα θέμα το οποίο πρέπει να γίνει και  νομίζω ότι σ' αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε όλα τα κόμματα τα δημοκρατικά» συμπλήρωσε.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!