Τράκαραν το αυτοκίνητο της Βάνας Μπάρμπα -Το αμάξι διαλύθηκε

Παρά λίγο να εμπλακεί σε τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας η Βάνα Μπάρμπα.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το στούντιο της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη όταν το αμάξι της, που οδηγούσε συνεργάτης της, έπεσε σε κολόνα. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε, ενώ δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Η Βάνα Μπάρμπα αμέσως μετά έδωσε συνέντευξη στο Θέμο Αναστασιάδη. «Χαμογελάω τώρα γιατί όλα πήγαν καλά και δε χτύπησε κανείς. Το αμάξι διαλύθηκε» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε χαμογελώντας, «Κάτι κουβαλάς Θέμο. Έχω να σε δω πέντε χρόνια. Ξαφνικά, έρχομαι. Κάποιος φταίει». Τότε, ο Θέμος της απάντησε με χιούμορ «Θέλω να μάθω αν είχε άλλοθι για εκείνη την ώρα ο Τρύφωνας Σαμαράς. Αν εθεάθη πουθενά να ρίχνει λάδι στο δρόμο».

Σύμφωνα με σημερινή της δήλωση, ο οδηγός του αυτοκινήτου της έπεσε σε κολόνα. Η ηθοποιός, για καλή της τύχη, πήγε στο σημείο που είχαν ραντεβού με ταξί. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Τι φταίει για το ατύχημα, σύμφωνα με την Βάνα Μπάρμπα; «Η γλωσσοφαγιά».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!