Δυτική Θεσσαλονίκη: Το Σαββατοκύριακο θα διακοπεί η κυκλοφορία σε αερογέφυρα Λαγκαδά και Εύοσμο. Δείτε τις οδηγίες της τροχαίας

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (04-06-2016) και την Κυριακή (05-06-2016) θα εκτελεστούν εργασίες επί της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης και της οδού Λαγκαδά (αερογέφυρα Σταυρούπολης) στα πλαίσια του έργου της "ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε." «Βελτίωση – Αναβάθμιση Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης». Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Το Σάββατο (04-06-2016),
Από την 08.00' πρωινή ώρα έως απογευματινές ώρες της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, στο τμήμα της από το ύψος του ισόπεδου κόμβου της προς το βόρειο Εύοσμο (δυτικά της οδού Μαιάνδρου) μέχρι τη συμβολή της με την οδό 23ης Ιουλίου 1974.
Τα οχήματα που κινούνται στην Περιφερειακή στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, θα εκτρέπονται μέσω του προαναφερόμενου ισόπεδου κόμβου προς την οδό Σαμοθράκης και στη συνέχεια μέσω των οδών Ξανθίππης, Φερενίκης και της παράπλευρης οδού, θα εισέρχονται στην Περιφερειακή μέσω του κόμβου Κορδελιού.
Από την 13.00' έως την 21.00' ώρα της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Καβάλας (οδός Λαγκαδά), κατά μήκος της αερογέφυρας Σταυρούπολης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των παράπλευρων οδών κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης.
Την Κυριακή (05-06-2016),
Από την 08.00' πρωινή ώρα έως απογευματινές ώρες της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό 23ης Ιουλίου 1974 έως τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση ως εξής:
Τα βαρέα οχήματα άνω των τεσσάρων τόνων που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού, θα εκτρέπονται προς τη Συμμαχική οδό.
Τα λοιπά οχήματα που κινούνται προς ανατολικά θα εκτρέπονται με τη βοήθεια σημαιοφόρων προς την οδό 23ης Ιουλίου 1974 και στην συνέχεια μέσω των οδών Αθ.Διάκου, 25ης Μαρτίου, Σιατίστης, Φλώρου και Μαιάνδρου θα εισέρχονται στην Περιφερειακή οδό.
Από την 07.00' έως την 21.00' ώρα της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Καβάλας (οδός Λαγκαδά), κατά μήκος της αερογέφυρας Σταυρούπολης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των παράπλευρων οδών κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!