Kαυγάς Βρούτση - Πολάκη στη Βουλή: «Να μη νευριάζεις και να χαμηλώσεις τους τόνους»

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στη Βουλή ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και το βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, με αφορμή τα όσα δήλωσε από το βήμα της βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και γενικότερα την Υγεία.

 

«Είστε η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από το χώρο της υγείας γιατί ουσιαστικά κατέρρευσε η δημόσια υγεία στα χέρια σας. Ίσως δεν το ξέρετε γιατί δεν πάτε στα νοσοκομεία, πηγαίνατε προεκλογικά με τους συνδικαλιστές, τους οποίους τώρα ούτε να τους βλέπετε δεν θέλετε» δηλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, απευθυνόμενος στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

 

«Εσύ είσαι υπουργός και δεν σου επιτρέπω να με διακόπτεις» είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Παύλο Πολάκη και πρόσθεσε: "«Και να μην νευριάζεις, να χαμηλώσεις τους τόνους».

 

«Εμπαίξατε και κοροϊδέψατε τον κόσμο. Αντί να πείτε ένα δημόσιο ευχαριστώ για αυτό τον κόσμο της υγείας, τον κοροϊδεύετε, τον προκαλείτε και του κουνάτε το δάχτυλο» τόνισε ο κ. Βρούτσης.

 

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, ο κ. Πολάκης  ζήτησε τον λόγο, χωρίς όμως να του δοθεί από το Προεδρείο της Βουλής. Εκτός μικροφώνων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ, λέγοντας πως είναι ψεύτης και συκοφάντης.

 

Η διένεξη έληξε με την παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής Τάσου Κουράκη, ο οποίος ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να χαμηλώσει τους τόνους και να ηρεμήσει. «Κύριε Πολάκη, σας παρακαλώ πολύ, να διευκολύνετε την διαδικασία. Να ηρεμήσουμε λίγο. Κύριε υπουργέ, συγγνώμη, αλλά δεν γίνεται έτσι».

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!