Αυτόφωρες συλλήψεις 11 ατόμων σε Σταυρούπολη, Κορδελιό, Πυλαία, Ανάληψη, Κουφάλια και κέντρο πόλης για κλοπές



Θεσσαλονίκη, 11 Αυγούστου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών
Συνελήφθησαν συνολικά (11) άτομα

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών καθώς και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την περασμένη ημέρα, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνολικά (11) άτομα για περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες.
Συγκεκριμένα:
  • Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-08-2016) στην περιοχή της Σταυρούπολης, τρία άτομα ηλικίας 26, 31 και 36 ετών (ημεδαποί) που έθραυσαν υαλοπίνακα καταστήματος, προκειμένου να εισέλθουν στο εσωτερικό του. Στη θέα των αστυνομικών, τα άτομα τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ό έτερος συνεργός τους, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Κατά την ακινητοποίησή τους, ο 26χρονος και ο 31χρονος, αντιστάθηκαν προκειμένου να ματαιώσουν τη σύλληψη, τραυματίζοντας ελαφρά έναν εκ των αστυνομικών.
  • Από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες της 10-08-2016 στην περιοχή του Κορδελιού, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 44 και 16 ετών, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει από Δ.Χ.Φορτηγό, (140) λίτρα πετρέλαιο, που τοποθέτησαν σε πλαστικά δοχεία (μπιτόνια, μπουκάλια).
  • Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι απογευματινές ώρες της 10-08-2016 στο κέντρο της πόλης, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δύο τσάντες, από 42χρονη.
  • Από αστυνομικούς ομάδα ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη 19χρονη ημεδαπή, η οποία, μεσημβρινές ώρες χθες (10-08-2016), αφαίρεσε από το εσωτερικό πολυκαταστήματος στην Πυλαία, διάφορα προϊόντα.
  • Συνελήφθη βραδινές ώρες της 10-08-2016, στην περιοχή της Ανάληψης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 17χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατελήφθη να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνας, συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-08-2016) στην περιοχή των Κουφαλίων, δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 29 και 35 ετών, οι οποίοι νωρίτερα, αφαίρεσαν από οικία, δύο ποδήλατα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!