Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ 2-0, δυνατός ΠΑΟ στην Δανία 1-1 [video]


Μετά το 0-3 στην Τιφλίδα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε και στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.
Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς νίκησε στην Τούμπα με 2-0 την Ντιναμό Τιφλίδας και θα δώσει ξανά το παρών στους ομίλους της διοργάνωσης.
Στο 5' ο Ροντρίγκεζ έκανε το 1-0 και ο Τζαβέλλας με κεφαλιά στο 45' σφράγισε τη νίκη που έμεινε μέχρι τέλους.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο (75' Βαρέλα), Τζαβέλλας, Λέοβατς (65' Κίτσιου), Σάκχοφ (57' Μπίσεσβαρ), Κάνιας, Τσίμιροτ, Τζάλμα, Περέιρα, Ροντρίγκες.
Ντιναμό Τιφλίδας (Γιουράι Γιάραμπεκ): Σκρίμπε, Λομπχανίτζε, Αμισουλασβίλι, Τσιντσάτζε (74' Βέλεφ), Ντβαλισβίλι, Παπουνασβίλι, Κιτεισβίλι (63' Τσαντουρισβίλι), Παρουνασβίλι, Μικέλ Άλβαρο, Ρενέ Σάντος, Σπίτσιτς.
Μπορεί οι Δανοί να δημιούργησαν «καυτή» και εχθρική ατμόσφαιρα για τον Παναθηναϊκό, αλλά η ελληνική ομάδα έκανε το καθήκον της και πέρασε.
Μετά το 3-0 στην Λεωφόρο οι «πράσινοι» σε ένα δύσκολο πρώτο 45λεπτο είδαν την Μπρόντμπι να κυριαρχεί και να προηγείται με τον Μουχτάρ στο 35'.
Στην επανάληψη, ο ΠΑΟ διαχειρίστηκε πιο σωστά και ψύχραιμα τον αγώνα και τελικά στο 65' η πρόκριση... τελείωσε. Ο Ιβάνοφ με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε και έδιωξε το άγχος με τον ΠΑΟ να παίρνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Μπρόντμπι (Αλεξάντερ Ζόρνινγκερ): Τόπελ - Χολστ (67’ Ουρένια), Χέρμανσον, Ρόκερ, Λάρσον - Νόργκααρντ, Πίρι (75’ Κόρλου), Χιουλσάγκερ - Μούχταρ - Βίλτσεκ, Πούκι (83’ Γιάκομπσεν).
Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ - Κουτρουμπής, Μολέδο, Ιβανόφ - Μέστο, Ζέκα, Λεντέσμα (59’ Λουντ), Χουλτ (86’ Βιγιαφάνιες)- Ιμπάρμπο (46’ Λέτο), Γουακάσο - Μπεργκ.
ΤΑ ΓΚΟΛ


iefimerida.gr 
iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!