«Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ - Δικό του ματς έχασε με 2-1 από τον Αγιαξ και αποκλείστηκε [video]


Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 1-0, έχασε τα... άχαστα και ο νόμος του ποδοσφαίρου τον «πλήρωσε» με αποκλεισμό.

Ο Αγιαξ ισοφάρισε με πέναλτι και στο τέλος του ματς με γκολ πήρε την πρόκριση, ενώ όλα έδειχναν παράταση στην κατάμεστη Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ στο 4' έκανε το 1-0 με τον Αθανασιάδη, μετά χάθηκαν τεράστιες ευκαιρίες και τελικά έγινε το 1-1 με πέναλτι του Κλάασεν στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ είχε πάλι τον έλεγχο, έχασε ξανά ευκαιρίες, αλλά ο Κλάασεν στο 87' έκανε το 2-1 και... πάγωσε την Τούμπα που έζησε τον αποκλεισμό από το Champions League. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Λέοβατς, Χαρίσης (84’ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Σάχοφ (89’ Κουλούρης), Ροντρίγκες (70’ Μυστακίδης), Τζάλμα, Αθανασιάδης.
Άγιαξ (Πίτερ Μπος): Σίλεσεν, Τετέ, Βέλτμαν, Βίργκεβερ, Βέστερμαν, Ντάικς, Γκούντελι, Ράιντεβαλντ, Κλάασεν, Κασιέρα, Ντόλμπεργκ (64’ Ελ Γκάζι).
Τα γκολ







Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!