Δίνουν 250.000 ευρώ για το κινητό της Τουρκάλας που μετέδωσε το διάγγελμα Ερντογάν...


Mια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η ίδια η δημοσιογράφος του CNN Turk, Χαντέ Φιράτ, που μετέδωσε από το κινητό της μέσω της...
εφαρμογής Facetime, live το διάγγελμα του Ερντογάν τη νύχτα της απόπειρας του πραξικοπήματος.

Η δημόσια τηλεόραση ετοίμασε ένα αφιέρωμα για την απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε στην Τουρκία το οποίο προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή από την δημόσια συχνότητα. Εκεί είχε βρεθεί ανταποκριτής ο έμπειρος δημοσιογράφος Φάνης Παπαθανασίου ο οποίος είχε καταγράψει τις πρωτόγνωρες σκηνές που εκτυλίχθηκαν.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει και με την Χαντέ Φιράτ, δημοσιογράφο του CNN Turk, που κρατούσε το κινητό από το οποίο μεταδόθηκε live το διάγγελμα του Τούρκου προέδρου Ερντογάν.

Η ίδια κατά τη συνομιλία τους προέβη σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη: Το ίδιο βράδυ της τηλεφώνησαν Αραβες επιχειρηματίες, προσφέροντας της το ιλιγγιώδες ποσό των 250.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν το συγκεκριμένο κινητό το οποίο αποτελεί πλέον κομμάτι της ιστορίας...

iefimerida.gr



Πηγή: nonews-news.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!