Ανακοίνωση της Τροχαίας για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακη Οδό απο Πέμπτη (25/8) έως Σάββατο (27/8/2016)

Θεσσαλονίκη, 24 Αυγούστου 2016 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Π.Α.ΘΕ. και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης» που εκτελείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 25-08-2016 έως και το Σάββατο 27-08-2016 και μόνο κατά τις ώρες 19:00 έως 06:00 της επομένης, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Πόντου μέχρι τη συμβολή της με την Συμμαχική οδό.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού.
Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την ανωτέρω Υπηρεσία.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει μέτρα τροχαίας ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!