Εφτασε ο Πετρούνιας: «Υπόσχομαι πολλές επιτυχίες την επόμενη 4ετία»

Πανευτυχής και με ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη, ο Λευτέρης Πετρούνιας προσγειώθηκε στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος», όπου τον υποδέχθηκε η οικογένειά του και πλήθος δημοσιογράφων.

Αν και το ταξίδι ήταν κουραστικό, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους εμφανίστηκε χαμογελαστός, απολαμβάνοντας την στιγμή της επιτυχίας, με την επιστροφή του στη χώρα μας.

Εδώ και μαι εβδομάδα απολαμβάνω και τον αγώνα και την απονομή στο βίντεο ξανά και ξανά. Τα πράγματα ήρθαν όπως τα ονειρευόμουν και είμαι πολύ ευτυχισμένος.

Εχουμε περάσει δύσκολα χρόνια μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και πολλές αποτυχίες. Θα ήθελα να πω πως για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε πρώτα αποτύχαμε και μετά πετύχαμε.Αν δεν χάσεις δεν πετυχαίνεις» ανέφερε ο Πετρούνιας στις πρώτες του δηλώσεις,.

«Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να φέρω αυτό το μετάλλιο. Η στιγμή της προσγείωσης έκανε τη διαφορά, υπό άλλες συνθήκες θα έκανε ένα - δύο βήματα αλλά εκείνη τη στιγμή δεν με κουνούσε τίποτα. Ενιωσα συγκίνηση που ολόκληρο το στάδιο σηκώθηκε και έμεινε προσοχή για να ακούσει τον εθνικό μας ύμνο. Πίσω από ένα τέτοιο μετάλλιο κρύβεται ο χαρακτήρας και το ήθος ενός αθλητή. Η επόμενη μέρα είναι η μέρα των διακοπών μου, γιατί έρχεται μια τετραετία που υπόσχομαι πολλά», συμπλήρωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας.

«Η Πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί αλλά θέλουμε λίγη παραπάνω στήριξη. Αν καταφέραμε με αυτές τις συνθήκες να πάρουμε έξι μετάλλια, με βοήθεια θα κάνουμε θαύματα. Επίσης δεν θεωρώ ότι τα τρία χρυσά ήρθαν από τα παιδιά που είχαν τη βοήθεια της Stoiximan. Μάλλον κάτι κάνουν καλά οι άνθρωποι», κατέληξε στις δηλώσεις του και στη συνέχεια αναχώρησε για το Προεδρικό Μέγαρο όπου θα υποδεχθεί τους Ολυμπιονίκες ο Προκόπης Παυλόπουλος.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!