Τραγωδία Αίγινας: Η θεία της 5χρονης ξεσπά: «Θα πάρω το αίμα μου πίσω»


Η απόφαση να μην προφυλακιστεί ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου μετά το τραγικό δυστύχημα της Αίγινας, εξαγρίωσε τη θεία του άτυχου 5χρονου κοριτσιού που πνίγηκε.

Μιλώντας για τον κατηγορούμενο, Θρασύβουλο Λυκουρέζο, ο οποίος λόγω διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιορισμό κατ' οίκον την Παρασκευή, η θεία της 5χρονης είπε: «Θέλω δικαιοσύνη και να πάει φυλακή. Να μην τον αφήσουν ούτε λεπτό έξω γιατί εγώ η ίδια θα πάρω τη δικαιοσύνη στα χέρια μου», δήλωσε στην τηλεόραση του Alpha η γυναίκα που έχασε τον αδελφό της και την ανήλικη ανιψιά της στην τραγωδία στην Αίγινα.
Υποστήριξε ακόμη ότι «αυτός ο άνθρωπος δεν το έχει κάνει. Υπάρχουν άλλοι πίσω του πολύ πιο μεγάλοι».
«Στην ψυχή του αδελφού μου, Σάκη και της ανιψιάς μου, Σεβαστής θα πάρω το αίμα μου πίσω», είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα.
Πριν δύο ημέρες, στην τηλεόραση του Alpha είχε μιλήσει και η μητέρα του μικρού κοριτσιού και σύζυγος του 44χρονου.
«Μου χάλασε όλη τη ζωή μου. Η οικογένεια μου, το κοριτσάκι μου. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια μου. Να τιμωρηθεί αυστηρά γι’ αυτό που έκανε. Δεν καταλάβαμε τίποτα, απλά είδαμε ένα σκάφος με την ταχύτητα που είχε. Ερχόταν πάνω μας και δεν καταλάβαμε», είπε.

«Κρατιόμασταν από κάτι ξύλα. Ο άντρας μου και το παιδί μου δεν είχε από πού να κρατηθεί. Χάθηκαν μπροστά στα μάτια μου. Το κοριτσάκι μου έπρεπε να πάει νηπιαγωγείο. Και τώρα πώς να ζούμε εμείς; Πώς να ζω εγώ; Πώς να ζει ο γιος μου;» κατέληξε.
«Διασταυρώθηκαν τα μάτια μας που λέει ότι δεν μας είδε»
Συγκλονίζει η μαρτυρία του Τάσου Αναστασίου, ενός ανθρώπου που βρισκόταν πάνω στη μοιραία λάντζα και υποστηρίζει ότι όσα λέει ο 77χρονος στο απολογητικό του υπόμνημα, ότι δηλαδή δεν είδε το σκάφος, δεν είναι αλήθεια. «Διασταυρώθηκαν τα μάτια μας που λέει ότι δεν μας είδε».
Στην τηλεόραση του Alpha μίλησε και ο γιος του κ. Αναστασίου. «Του φώναζα με τη μαμά μου δώσε μας σωσίβια και αυτός δεν μας έδινε» είπε το μικρό αγόρι.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!