Συνελήφθη για πορνεία η αδελφή της Μariah Carey

Συνελήφθη την Παρασκευή για πορνεία η 55χρονη αδελφή της Μariah Carey, όταν προσπάθησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στην περιοχή Saugerties στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Alison Carey με το που συνελήφθη ανέφερε στον αστυνομικό διευθυντή του τμήματος του Saugerties τη σχέση της με τη διάσημη τραγουδίστρια.

Η αδελφή της Carey θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου την Τρίτη, ενώ η αστυνομία του Saugerties κάλεσε όλους όσοι έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή με την Alison να απευθυνθούν σε κάποιο γιατρό, αφού η 55χρονη είναι φορέας του ιού HIV.

Να σημειώσουμε πως η Alison Carey εκμεταλλευόταν συνεχώς τη φήμη της αδελφής της! Συγκεκριμένα, διαφήμιζε τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας στίχους από το διάσημο τραγούδι της Mariah…«Fantasy».

Πηγή:govastileto.gr

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!