ΚΠΙΣΝ: Εκδηλώσεων συνέχεια και τον Σεπτέμβριο

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με σκοπό να καταστεί το έργο άμεσα προσιτό για το κοινό καθ' όλη τη διαδικασία παράδοσής του στο ελληνικό Δημόσιο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως την έναρξη του νέου έτους.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες, προγράμματα ευεξίας και αθλητισμού, συναυλίες, εκθέσεις και κινηματογραφικές προβολές.

«Η άμεση ανταπόκριση του κόσμου, τόσο στις εκδηλώσεις του Ιουνίου, όσο και στις δύο αυτές εβδομάδες που το Κέντρο Πολιτισμού άνοιξε και πάλι τις πόρτες του, μας δίνουν την ώθηση και το κίνητρο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να θέσουμε ακόμη υψηλότερα τον στόχο για το μέλλον του έργου», σημειώνει ο πρόεδρος του Ιδρύματος Νιάρχος, Ανδρέας Δρακόπουλος, ενώ ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού, Δημήτρης Πρωτοψάλτου επισημαίνει: «Επιδιώκουμε το έργο να γίνει ένας προορισμός για όλους».

Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου το Κέντρο Πολιτισμού, σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη, διοργανώνουν στον Φάρο έκθεση με έργα των Γιάννη Μόραλη και Χρήστου Καπράλου. Τέλος, συνεχίζονται καθημερινά οι ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Το θερινό ωράριο λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ είναι από τις 6:00 έως τα μεσάνυχτα, ενώ το χειμερινό ωράριο από τις 6:00 έως τις 20:00. Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ θα τοποθετηθούν, άμεσα, αμαξίδια που θα εξυπηρετούν τη μετακίνηση των ΑμΕΑ στον χώρο του πάρκου.

naftemporiki.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!