Του σφράγισαν το εστιατόριο γιατί δεν έκοβε αποδείξεις και εκείνος έσπασε το λουκέτο


Οι έφοδοι των ελεγκτών της ΓΓΔΕγια την έκδοση αποδείξεων έχουν ξεκινήσει και μαζί με αυτές σημειώνονται και αρκετά παρατράγουδα. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Ιδιοκτήτης  ταβέρνας, στην οποία το Σάββατο μπήκε λουκέτο για 48 ώρες από κλιμάκιο ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων καθώς δεν εξέδιδε αποδείξεις αποφάσισε να σπάσει το λουκέτο και να λειτουργήσει.
Μετά από έλεγχο που έγινε χθες στο πλαίσιο της νομοθεσίας αποδείχτηκε ότι η σφράγιση του καταστήματος παραβιάστηκε, πριν από την παρέλευση τπυ 48ώρου, το οποίο λήγει σήμερα στις 11.00, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να συλληφθεί.
Σύμφωνα με το seleo.gr το Σάββατο το πρωί, μετά από έλεγχο που είχε διεξαχθεί στο εν λόγω κατάστημα (πρόκειται για την ψαροταβέρνα «Βασίλης» στην Περαία) διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κοπεί ούτε μία απόδειξη σε 29 παρέες πελατών. Ο ιδιοκτήτης τότε απέδωσε την μη έκδοση των αποδείξεων σε αμέλεια και αβλεψία υπαλλήλου που προσελήφθη πρόσφατα.
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας θα οδηγηθεί σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!