Αυτοκίνητο κατέληξε σε παραλία της Μαγνησίας-Δίπλα σε λουόμενους [φώτο]


Ξέφρενη πορεία στην παραλία Αναύρου στη Μαγνησία έκανε ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 81χρονο ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με το magnesianews ο ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του την ώρα που στην παραλία βρισκόταν κόσμος.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο δίπλα στην παραλία και ο ηλικίας 81 χρονών οδηγός του, πιθανότατα από λάθος χειρισμό, αντί να βάλει την όπισθεν, έβαλε την πρώτη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να ξεκινήσει, να ανέβει το πεζοδρόμιο, με ταχύτητα να φτάσει στην παραλία και παρασύροντας μια ξύλινη ομπρέλα να καταλήξει στη θάλασσα.

Από θαύμα γλύτωσε μια γυναίκα η οποία εκείνη την ώρα έκανε ηλιοθεραπεία ενώ πολλοί λουόμενοι που βρέθηκαν μπροστά στην ξέφρενη πορεία του, πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν τους παρασύρει το αυτοκίνητο. Αμέσως κλήθηκε η οδική βοήθεια ενώ λιμενικοί άδειασαν την ακτή από λουόμενους, μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα.
Πηγή φωτογραφιών: magnesianews.gr


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!