Ν. Τόσκας: Έσπρωχναν τα προβλήματα της Αθήνας κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια

«Ξέρουμε καλά πώς δημιουργήθηκαν αυτές οι καταστάσεις, ξέρουμε καλά πως για πάρα πολλά χρόνια κάποιοι έσπρωχναν τα προβλήματα της Αθήνας κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια και ξέρουμε ότι κάποιοι δεν τολμούσαν να αγγίξουν τα προβλήματα», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας αναφορά του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη περί αδυναμίας της κυβέρνησης να εγγυηθεί τον νόμο και την τάξη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Τόσκας τόνισε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών συνεχίζονται.

Όπως τόνισε, η κυβέρνηση επιχειρεί να σπάσει τα «αποστήματα» που υπάρχουν στις διάφορες περιοχές και ειδικά στα Εξάρχεια.

Εξάλλου, ο κ. Τόσκας κατηγόρησε τη Ν.Δ. για συνδυασμό άκρατης υποκρισίας και προσπάθειας να κουκουλώσει τις ευθύνες των προηγούμενων ετών αλλά και για «γκεμεπελικού τύπου προπαγάνδα».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!