Ξεσάλωσαν οι μπασκετμπολίστες της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ σε διάσημο οίκο ανοχής στο Ρίο [εικόνες]


Σε έναν από τους πιο διαβόητους οίκους ανοχής της Βραζιλίας συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τρεις μπασκετμπολίστες της Ολυμπιακής αποστολής των ΗΠΑ στο Ρίο.

Πρόκειται για τον DeAndre Jordan και τους DeMarcus 'Boogie' Cousins και DeMar Derozan, οι οποίοι φέρονται να συνοδεύονταν από τρία ακόμα μέλη της ομάδας μπάσκετ, αυτή η πληροφορία ωστόσο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με το TMZ το συγκεκριμένο κλαμπ κυριών παρουσιάζεται ως σπα, ενώ και το προσωπικό του έχει λάβει εντολή να το παρουσιάζει ως τέτοιο. Όπως σημειώνει πάντως, η μοναδική ένδειξη που αποδεικνύει τον σκοπό του συγκεκριμένου καταστήματος είναι ότι όταν κάποιους τους καλεί, εξηγούν ότι απευθύνονται μόνο σε άντρες και ότι διαθέτουν ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ.
Από την πλευρά της η ομάδα του μπάσκετ τονίζει ότι οι παίκτες της πήραν στην κυριολεξία τα λόγια του προσωπικού και ότι μόνο όταν μπήκαν μέσα κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. «Κατάλαβαν ότι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για αυτούς και έφυγαν αμέσως», ανέφερε πηγή στο ΤΜΖ, ωστόσο εικόνες μέσα από τον οίκο ανοχής δείχνουν τον ένα από τους παίκτες, τον Jordan, να κάθεται στο μπαρ, και τον Cousins να κάθεται με μία κοπέλα που έχει τα χέρια της γύρω από τη μέση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμερικάνικη ομάδα του μπάσκετ, διαμένει σε ένα ειδικό κρουαζιερόπλοιο στο Ρίο και όχι στο αθλητικό χωριό. Το κρουαζιερόπλοιο το παραχώρησε ο σπόνσοράς τους, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς οι διάσημοι παίκτες της ομάδας.
Φωτογραφίες: TMZ

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!