Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Επταπυργίου στο δήμο Νεάπολης Συκεών σήμερα και αύριο


Συνεχίζεται το μεγάλο έργο των παρεμβάσεων που υλοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στην οδό Επταπυργίου στις Συκιές, μια οδό υπερτοπικής σημασίας που εξυπηρετεί και συνδέει όχι μόνο τον δήμο αλλά ευρύτερα τις περιοχές της βόρειας και κεντρικής Θεσσαλονίκης με την Περιφερειακή οδό.
Αύριο, Παρασκευή 26 Αυγούστου, και μεθαύριο, Σάββατο 27 Αυγούστου, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στο ρεύμα ανόδου της Επταπυργίου, από τη διασταύρωση του Κόκκορα έως την οδό Οδυσσέως Φωκά, που ξεκίνησε παραμονές του 15Αύγουστου. Κατά τη δεύτερη φάση της ασφαλτόστρωσης θα γίνει η τελική δεύτερη επίστρωση της οδού με αντιολισθητικό τάπητα.
Το έργο αναβάθμισης του κεντρικού άξονα της Επταπυργίου, με έργα οδοποιίας, ηλεκτροφωτισμού και ανακατασκευής των πεζοδρομίων, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 3 εκατ. ευρώ, υλοποιείται σταδιακά, παράλληλα με την υπογείωση του δικτύου της ΔΕΗ και την τοποθέτηση νέων λαμπτήρων led. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια, αλλά και στη διαχωριστική νησίδα, προκειμένου όλη η περιοχή να αλλάξει όψη.
Υπενθυμίζεται ότι στόχος του δήμου είναι η λιγότερη δυνατή όχληση των περιοίκων αλλά και των καταστηματαρχών και για το λόγο αυτό, σε συνεργασία και με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κατέστη δυνατό οι εργασίες να πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο.
Ο δήμος απευθύνει έκκληση στους κατοίκους να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο σημείο των εργασιών, τόσο για να διευκολύνουν τα συνεργεία που κάνουν την ασφαλτόστρωση , όσο και για να αποφευχθεί ενδεχόμενο πρόκλησης οποιασδήποτε ζημιάς στο όχημά τους.

Πηγή: www.dimosneapolis-sykeon.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!