Γάμος στα συντρίμμια -Ζευγάρι παντρεύτηκε μετά τον φονικό σεισμό της Ιταλίας [εικόνες & βίντεο]


Στην Ιταλία συνεχίζουν να μετρούν απώλειες, μετά τον φονικό σεισμό των 6,2 Ρίχτερ, όπου άφησε πίσω του 291 νεκρούς, ωστόσο, ένα ζευγάρι θυμίζει πως η ζωή συνεχίζεται.

Ο Ραμόν και η Μαρτίνα Αντάτσι, που προετοίμαζαν τον γάμο τους εδώ και έναν χρόνο, πληροφορήθηκαν πως ο ναός που θα παντρεύονταν ήταν γεμάτος συντρίμμια και τοίχοι αυτού είχαν καταρρεύσει. Αυτό, βέβαια, δεν τους πτόησε και αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην κεντρική πλατεία της πόλης Acquasanta Terme, η οποία βρίσκεται μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο του σεισμού.
«Στην αρχή είχα σοκαριστεί. Το σχεδιάζαμε όλο αυτό πάνω από ένα χρόνο», λέει η Μαρτίνα στο CNN.
«Οταν ο Don Giovanni μας είπε πως η εκκλησία δεν ήταν ασφαλής, είπα στην σύζυγό μου: ''Θέλω να κάνουμε τον γάμο μας εκεί, επειδή οι άνθρωποι χρειάζεται να σκεφτούν για λίγο κάτι άλλο», δηλώνει ο Ραμόν και προσθέτει: «Αγαπώ την πόλη και τους ανθρώπους της. Γιατί να κάνουμε το γάμο σε άλλη πόλη;».
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @atikacnn στις Αύγ 28, 2016, 2:29πμ PDT
Και έτσι και έγινε! Παρά το αρχικό σοκ, το μυστήριο μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία, με δεκάδες ανθρώπους να παρακολουθούν το μυστήριο.
«Φυσικά και ανησυχούσα και είχα και άγχος. Δεν ήθελα να προσθέσω και άλλα προβλήματα στη πόλη», τονίζει η Μαρτίνα. «Ωστόσο, όλοι ήταν υπέροχοι και τόσο δεκτικοί», συμπληρώνει.
Εν μέσω ερειπίων, λοιπόν, ένα ζευγάρι είπε: «Δέχομαι», σκορπώντας στιγμές αγάπης και ευτυχίας σε μια περιοχή, που μετρά ακόμα τις πληγές της.
Η ανταποκρίτρια του CNN, Ατίκα Σούμπερτ, ήταν εκεί και μετέφερε στους ακολούθους της στο Instagram τον γάμο του ζευγαριού.
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @atikacnn στις Αύγ 28, 2016, 3:30πμ PDT
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @atikacnn στις Αύγ 28, 2016, 3:32πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @atikacnn στις Αύγ 28, 2016, 3:34πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @atikacnn στις Αύγ 28, 2016, 3:36πμ PDT

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!