Η φωτογραφία που πόσταρε η Ελεν Ντε Τζένερις με τον Μπολτ και εξόργισε το Ιντερνετ -Την αποκάλεσαν ρατσίστρια [εικόνες]


Η Έλενε Ντε Τζένερις πριν από κάθε επεισόδιο της κωμικής της εκπομπής, δημοσιεύει μία φωτογραφία- φώτοσοπ από την επικαιρότητα, την οποία σχολιάζει χιουμοριστικά. Ωστόσο, το τελευταίο της post προκάλεσε ποίκιλες αντιδράσεις με πολλούς να την χαρακτηρίζουν... ρατσίστρια.

Συγκεκριμένα, η Ντε Τζένερις άλλαξε την φωτογραφία που απεικονίζει τον Γιουσέιν Μπολτ να τερματίζει χαμογελαστός, προσθέτοντας και εκείνη στην πλάτη του.
«Με αυτό τον τρόπο θα δίνω παραγγελείες από εδώ και στο εξής» σχολίασε η παρουσιάστρια, η οποία στα περσινά Όσκαρ είχε το ρόλο του «delivery boy», αν και παρουσιάστρια.
Έτσι μετά από αυτό το post πολλοί χρήστες άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά κάτω από την φωτογραφία:
«Πιστεύεις πως είναι αστείο να βάζεις τον εαυτό σου στην πλάτη ενός μαύρου άνδρα; Όχι! Διέγραψε το ρατσιστικό δημοσίευμά σου».
«Το πρώτο πράγμα δηλαδή που σου ήρθε στο μυαλό είναι ποζάρεις πάνω στην πλάτη ενός θρύλου;»
«Μία συγνώμη δεν είναι αρκετή. Αυτό είναι εντελώς γελοίο. Πως τολμάς», έγραψαν μερικοί απογοητευμένοι φαν της εκπομπής.
Το θέμα, μάλιστα, πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που η Έλεν Ντε Τζένερις αναγκάστηκε να απαντήσει «Είμαι απολύτως ενημερωμένη για τον ρατσισμό που υπάρχει στην χώρα μας. Είναι το μόνο πράγμα που σίγουρα δεν είμαι», δήλωσε η ίδια.
Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε φιλοξενήσει το 2015 τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος είχε μιλήσει για τους Ολυμπιακούς του Ρίο και την πορεία του στον αθλητισμό γενικότερα.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!