Συνάντηση της ΥΜΑΘ με Παραγωγικούς και Επαγγελματικούς Φορείς από τη Μακεδονία και τη Θράκη



Θεσσαλονίκη, 2/8/2016



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της Πολιτείας με τους παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς, υποδέχτηκε στο Διοικητήριο εκπροσώπους τους από τη Μακεδονία και τη Θράκη. Στη σειρά των συσκέψεων εργασίας που έλαβαν χώρα, η Υφυπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τα αιτήματα των φορέων και ζήτησε την επικαιροποίηση των προτάσεων και των σχεδίων τους, ώστε με κοινή και συντονισμένη δράση να επιτευχθούν τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα για την Οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες.

Με την Υφυπουργό συναντήθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, κ. Κυριάκος Λουφάκης, και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος, κ. Αθανάσιος Σαββάκης, ενώ σε ιδιαίτερη σύσκεψη εργασίας η Υφυπουργός συναντήθηκε με τους προέδρους και εκπρόσωπους των Επιμελητηρίων από τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Μετά το πέρας των συσκέψεων, η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:
«Είναι πολλά τα θέματα που, ιδιαίτερα από το 2010, έχουν λάβει δραματικές διαστάσεις. Καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και αυτό κάνουμε ως Κυβέρνηση. Ο σημαντικότερος  παράγοντας για την επιτυχία είναι να υπάρχει πλήρης επικοινωνία και κατανόηση, σε όλα τα επίπεδα, ανάμεσα στην Πολιτεία και στον επιχειρηματικό και παραγωγικό κόσμο. Πιστεύω ότι με τις κατάλληλες κινήσεις συνεργασίας όλων των παραγωγικών φορέων και την ορθή παρέμβαση της Κυβέρνησης, οδεύουμε προς την έξοδο από την κρίση.»



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!