Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών


Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών
Σε οχήματα που οδηγούσαν εντοπίστηκαν συνολικά
(14) αλλοδαποί, εκ των οποίων (9) ανήλικα παιδιά
Συντονισμένες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν έπειτα από συνεργασία αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τη συνδρομή συναδέλφων τους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, χθες (21-08-2016), με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται σε παράνομες μεταφορές μεταναστών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο διακινητών.
Ειδικότερα :
Βραδινές ώρες της 21-08-2016 στις Εθνικές Οδούς Αθηνών-Ευζώνων και Θεσσαλονίκης-Ευζώνων εντοπίστηκαν και ελέγχθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με οδηγούς δύο αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας, ηλικίας 32 και 38 ετών, αντίστοιχα, εντός των οποίων επέβαιναν:
  • Στο όχημα του πρώτου, έξι (6) αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν (εκ των οποίων τέσσερα ανήλικα παιδιά) και ένας (1) υπήκοος Πακιστάν. Οι διακινούμενοι, οι οποίοι είχαν τελικό προορισμό τη Σερβία, θα κατέβαλαν έκαστος το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ κατά την άφιξή τους στον τελικό προορισμό τους.
  • Στο όχημα του δεύτερου, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν και τα πέντε (5) ανήλικα παιδιά τους. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προορισμός των παραπάνω αλλοδαπών ήταν η μεθοριακή περιοχή των Ευζώνων – Κιλκίς
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!