Ολυμπιακός: Δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βέργος!

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Νίκος Βέργος, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι «μερένγκες» παρακολουθούν από πέρυσι τον 20χρονο παίκτη όταν αγωνιζόταν δανεικός στην Έλτσε (ομάδα Γ΄ κατηγορίας) κι έμειναν πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του (12 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Ο νεαρός άσος θα γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα υπογράψει συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα της Ευρώπης», ενώ στη συμφωνία που υπάρχει με τον Ολυμπιακό μπήκε και η οψιόν αγοράς του έναντι ενός σημαντικού για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα ποσού.

Ο διεθνής με όλες τις «μικρές« εθνικές ομάδες της Ελλάδας προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στην Κατσίγια θα έχει για συμπαίκτη  το παιδί θαύμα της Νορβηγίας, τον 17χρονο μέσο, Μάρτιν Έντεγκααρντ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!